KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka klauzula informacyjna znajduje się w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Zarządzenia

Rok 2016

Zarządzenie nr 1/2016 Dyrektora Miejskiego Przedszkola Nr 8 w Zgierzu z dnia 15 lutego 2016r. w sprawie powołania Komisji Rekrutacyjnej


Rok 2015

Zarządzenie nr 11/2015 Dyrektora Miejskiego Przedszkola Nr 8 w Zgierzu z dnia 22 grudnia 2015r.w sprawie wprowadzenia zmian w Zasadach Polityki Rachunkowości w Miejskim Przedszkolu nr 8 w Zgierzu

Zarządzenie nr 10/2015 Dyrektora Miejskiego Przedszkola nr 8 w Zgierzu z dnia 22.12.2015r. w sprawie przeprowadzenia inwentaryzacji.

Zarządzenie nr 9/2015 Dyrektora Miejskiego Przedszkola nr 8 w Zgierzu z dnia 29 października 2015r. w sprawie wysokości opłat i zasad korzystania z posiłków

Zarządzenie nr 8/2015 Dyrektora Miejskiego Przedszkola nr 8 w Zgierzu z dnia 22 września 2015r. w sprawie wprowadzenia procedury antymobbingowej w Miejskim Przedszkolu nr 8 w Zgierzu

Zarządzenie nr 7/2015 Dyrektora Miejskiego Przedszkola nr 8 w Zgierzu z dnia 16 czerwca 2015r. w sprawie powołania Administratora Bezpieczeństwa Informacji w Miejskim Przedszkolu nr 8  w Zgierzu

Zarządzenie nr 6/2015 Dyrektora Miejskiego Przedszkola nr 8 w Zgierzu z dnia 12 maja 2015r. w sprawie: określenia terminów postępowania uzupełniającego oraz terminów składania dokumentów. Na podstawie art. 6a ust. 1 ustawy z dnia 6 grudnia 2013 r. o zmianie ustawy o systemie oświaty oraz niektórych innych ustaw (Dz. U. z 2014 r. poz. 7 z późn. zm.) oraz Protokołu uzgodnień z Prezydentem Miasta Zgierza z dnia 11 maja 2015 r.

Zarządzenie nr 5/2015 Dyrektora Miejskiego Przedszkola nr 8 w Zgierzu z dnia 05 marca 2015r. w sprawie: określenia terminów postępowania rekrutacyjnego oraz terminów składania dokumentów.

Zarządzenie nr 4/2015 Dyrektora Miejskiego Przedszkola nr 8 w Zgierzu z dnia 20 marca 2015r. w sprawie refundacji zakupu przez pracowników obuwia i odzieży ochronnej

Zarządzenie nr 3/2015 Dyrektora Miejskiego Przedszkola nr 8 w Zgierzu z dnia 27 lutego 2015r. w sprawie wprowadzenia Regulaminu bezpieczeństwa dzieci w przedszkolu

Zarządzenie nr 2/2015 Dyrektora Miejskiego Przedszkola nr 8 w Zgierzu z dnia 25 lutego 2015r. w sprawie powołania Komisji Rekrutacyjnej

Zarządzenie nr 1/2015 Dyrektora Miejskiego Przedszkola nr 8 w Zgierzu z dnia 25 lutego 2015r. w sprawie: określenia terminów postępowania rekrutacyjnego oraz terminów składania dokumentów.


ROK 2014

Zarządzenie Nr 5 /2014r. Dyrektora Miejskiego Przedszkola Nr 8 w Zgierzu z dnia 23 grudnia 2014r. w sprawie przeprowadzenia inwentaryzacji

Zarządzenie Nr 4/2014r. Dyrektora Miejskiego Przedszkola Nr 8 w Zgierzu z dnia 12 maja 2014r. w sprawie wprowadzenia procedury dopuszczania do użytku programów wychowania przedszkolnego w Miejskim Przedszkolu nr 8 w Zgierzu

Zarządzenie Nr 3/2014r. Dyrektora Miejskiego Przedszkola nr 8 w Zgierzu z dnia 30 kwietnia 2014 r. w sprawie: określenia terminów postępowania uzupełniającego oraz terminów składania dokumentów

- zarządzenie nr 2/D/2014r.z dnia 27.02.2014r. w sprawie określenia kryteriów obowiązujących na drugim etapie postępowania rekrutacyjnego, terminów postępowania rekrutacyjnego i postępowania uzupełniającego oraz terminów składania dokumentów

- zarządzenie nr 1/D/2014r. z dnia 26 lutego 2014r. w sprawie powołania Komisji Rekrutacyjnej


Zarządzenia Dyrektora Miejskiego Przedszkola nr 8 w Zgierzu wydane w latach 2007 - 2013

ZARZĄDZENIA DYREKTORA WYDANE OD 1.01.2007r. DO 31.12.2013r
Treść i postać ww. dokumentów udostępniana będzie na wniosek.

Podmiot udostępniający informację:
Miejskie Przedszkole nr 8 w Zgierzu
data: 04-04-2016
data: 04-04-2016
data: 04-04-2016
Dziennik zmian strony

Wszystkie wersje tej strony:

W celu uzyskania dostępu do wersji archiwalnej strony skontaktuj się z redaktorem.

  • 05-02-2016 - Edycja treści
  • 04-02-2016 - Edycja treści
  • 12-03-2015 - Uwzględnienie wytycznych WCAG 2.0
  • 13-02-2015 - Edycja treści
  • 21-03-2014 - Edycja treści
  • 17-01-2014 - Edycja treści
  • 09-04-2013 - Edycja treści
  • 07-01-2013 - Edycja treści
  • 01-10-2012 - Edycja treści
  • 28-05-2012 - Edycja treści

Statystyka odsłon tej strony:

Łączna liczba odsłon wszystkich wersji tej strony: 808